Vesti

Uručena prestižna priznanja “SAM Godišnje nagrade 2017.”

Uručena prestižna priznanja “SAM Godišnje nagrade 2017.”

U utorak 12.decembra 2017. u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, u Belexpocentru, održana je svečana dodela prestižnih priznanja „SAM Godišnje nagrade“ čijoj je manifestacijiprisustvovalo preko 430 zvanica iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskogživota, kao i predstavnici udruženja menadžera iz regiona.

Menadžer godine2017 je Dragoljub Damljanovic, Energy &Field Services VP SEE, Schneider Electric; Poslodavacgodine: Vip mobile; Mladi menadžer godine 2017 je Nikola Obradovic, direktor iosnivač, No Solutions Development Doo Novi Sad; Poslodavac godine u kategorijiMMPP je Atria group; Društveno odgovorna kompanija godineje Delta Holding koja je osvojila priznanje i za „Najbolji programza razvoj talenata“; Za Razvoj i promociju liderstva među mladima u 2017.godini nagrađen je Beogradski fond za političku izuzetnost Belgrade Fund for Political Excellence (BFPE). Specijalno priznanje za „Poslovnuinicijativu“ dobila je kompanija Kozmetika AURA, „Poslovni iskorak“ u 2017.godini učinila je Vinarija Aleksic, dok je specijalno priznanjeza „Poslovnu izuzetnost“ uručeno Bel Medic. Za „Lični herojski čin“ nagrađenje Arno Gujon, osnivač humanitarne organizacije „Solidarnost zaKosovo“.

Među nagrađenima su naši klijenti – Delta, Aura i VIP.

Primajući nagradu za poslodavca godine, g. Dejan Turk jeistakao da je VIP mobile prva firma u Srbiji sa sertifikatom FFE – Family FriendlyEnterprise, dodeljemim od strane TMS CEE.

Naša kompanija TMS CEE doo bila je sponzorovogodišnjeg događaja, a dodelila je i jednu nagradu – sertifikaciju uvrednosti od 1000€ poslodavcu godine u kategoriji MMPP. Nagradu kompaniji Atriagroup je primio direktorDušan Basalo.