Vesti

Upravaljanje kvalitetom u uslužnim delatnostima

Upravaljanje kvalitetom u uslužnim delatnostima

U četvrtak, 23.03.2017, na Fakultetu organizacionih nauka održano je gostujuće predavanjena predmetu četvrte godine osnovnih studija Upravaljanje kvalitetom u uslužnimdelatnostima na temu „Kvaliteti u poslovima ocenjivanjausaglašenosti“.

Predavač mrNatalija Jovičić Zarić dipl.inž.maš. od aprila 2015.godine radi u TMS CEEdoo Beograd na poslovima koordinatora za organizacioni i međunarodni razvoj iposlovima menadžera kvaliteta. Iskustvo je stekla prvo radom na matičnomfakultetu, zatim u industriji potom u sektoru konsultanstskih usluga, dabi se kasnije priključila Akreditacionom telu Srbije – ATS.

Studenti suimali mogućnost da se upoznaju sa radom menadžera kvaliteta u kompaniji TMS CEEi sa konceptom ocenjivanja usaglašenosti u telu koje se bavi poslovimakontrolisanja i sertifikacije (proizvoda, procesa i sistema menadžmenta).Upućen je poziv studentima za učešće na medjunarodnoj konferenciji o kvalitetuJUSK ICQ-2017 na Specijalnoj konferenciji: “Ocenjivanje usaglašenosti“koja će biti održana od 5. do 9. juna 2017.

U toku 2017.godine, TMS Akademija će nastaviti sa organizacijom obuka, kurseva i seminara.Za više informacija možete posetiti sajt TMS Akademije – www.tmsacademy.rs