TMS CEE imenovan od strane nadležnog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za sprovođenje ocenjivanja usaglašenosti čelika za armiranje betona

U skladu sa važećom nacionalnom regulativom, pre isporuke čelika za armiranje betona na tržište Republike Srbije, neophodno je da proizvođač, njegov zastupnik, uvoznik ili distributer pribavi ispravu o usaglašenosti propisanu Uredbom o tehničkim i drugim zahtevima za čelik za armiranje betona („Sl.glasnik RS“ br.35/15 i 44/16).

U skladu sa važećom nacionalnom regulativom, pre isporuke čelika za armiranje betona na tržište Republike Srbije, neophodno je da proizvođač, njegov zastupnik, uvoznik ili distributer pribavi ispravu o usaglašenosti propisanu Uredbom o tehničkim i drugim zahtevima za čelik za armiranje betona („Sl.glasnik RS“ br.35/15 i 44/16).

Uredba se primenjuje na čelik za armiranje betona koji se ugrađuje u betonske konstrukcije, i to u obliku:

a)    šipki, valjane žice, vučene žice i proizvoda dobijenih odmotavanjem kotura;

b)    tabli mašinski zavarene mreže fabričke izrade;

c)    rešetkastih nosača.

Od 28.4.2017. godine TMS CEE je imenovan od strane nadležnog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture za sprovođenje ocenjivanja usaglašenosti čelika za armiranje betona (http://tehnis.privreda.gov.rs/infrastruktura-kvaliteta/Ocenjivanje-usaglasenosti/imenovanje-tela-za-ocenjivanje-usaglasenosti.html). Broj imenovanog tela je И 049.