Prva međunarodna "Lean Six Sigma konferencija" u CIE

Prva međunarodna "Lean Six Sigma konferencija" u CIE biće održana 11. juna 2019. godine u Beogradu u hotelu Falkensteiner. Konferencija je poduhvat The Lean Six Sigma Company eksperata iz Holandije, SAD i Srbije uz učešće Ambasade Holandije u Beogradu.

Prva međunarodna "Lean Six Sigma konferencija" u CIE biće održana 11. juna 2019. godine u Beogradu u hotelu Falkensteiner. Konferencija je poduhvat The Lean Six Sigma Company eksperata iz Holandije, SAD i Srbije uz učešće Ambasade Holandije u Beogradu.

Na konferenciji će biti predstavljene najbolje međunarodne, evropske i nacionalne Lean Six Sigma prakse kroz "The Lean Six Sigma Success Stories" i "The Lean Six Sigma Degustation with Master Classes".

Teme koje će biti obrađene na konferenciji dolaze iz automobilske industrije, sektora zdravstva i farmacije, finansijskih usluga, industrije hrane i ambalaže, IT sektora, sektora transporta i logistike i sistema menadžmenta kvalitetom.

Više informacija možete pronaći ovde.

Cena kotizacije je 95 EUR + PDV, a na svakog sledećeg učesnika iz iste kompanije, odobrava se popust u iznosu od 20%.

Takođe, za svaku prijavu za konferenciju do kraja maja obezbeđujemo Vaučer u iznosu od 20% popusta na cenu jednog od naših otvorenih treninga, a po želji učesnika. Vaučer se može iskoristiti u roku od godinu dana od dana konferencije.