​Lean Thinking

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o novom terminu akreditovanog kursa „Lean Thinking“, organizovanog od strane The Lean Six Sigma Company CEE.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo o novom terminu akreditovanog kursu „Lean Thinking“, organizovanom od strane The Lean Six Sigma Company CEE.

Ovaj dvodnevni kurs namenjen je svim profesionalcima iz oblasti poboljšanja procesa. Trening za Lean thinking vas osposobljava da primenite Lean principe u praksi. On se sastoji iz dva glavna predmeta i jedne simulacije. Dva glavna predmeta su 7 klasičnih (“smrtonosnih”) gubitaka i 5 principa Womack. U daljem toku treninga koristi se simulacija koja pomaže da se naučeno primeni u praksi. 

Pohađanjem ovog treninga se osposobljavate da primenite Lean principe u Vašim organizacijama i podignete nivo upravljanja kvalitetom procesa. Takođe, dobijate odličan uvid u velike potencijale koje Lean i Six Sigma metodologije donose.

Lean Thinking sertifikat izdat od strane TLSSC priznat je u celom svetu i značajno će obogatiti Vaš CV. Kurs će biti održan u terminu od 04.12.2017. do 05.12.2017. godine u prostorijama TMS CEE d.o.o. Rudnička 2, Beograd. 

Promotivna vrednost investicije je 450€ , na osnovu jednokratno odobrenog promotivnog popusta (redovna vrednost investicije iznosi 647€). 

Ovaj kurs će održati Master Black Belt eksperti The Lean Six Sigma Company. 

Opširnije o detaljima kursa i lokaciji klikom na link. 

Za sva dodatna pitanja i informacije, možete nam se obratiti putem telefona 

+381 11 244 11 11, ili e-mail-a info@theleansixsigmacompany.rs